Ginkgo Graphic Solutions

Drukwerkmakelaar

Op zoek naar kwaliteitsdrukwerk tegen een scherpe prijs?

Dan bent u hier op het juiste adres. Met een ploeg van grafische specialisten staan we dagelijks klaar om elke uitdaging aan te gaan. Als drukwerkmakelaar, ligt onze focus op prijs, timing en kwaliteit. Elke drukkerij heeft een eigen machinepark en legt haar eigen accenten. Afhankelijk van het eindproduct zal de prijs verschillen tussen de drukkers. Als onafhankelijke drukwerkmakelaar, zijn we vrij om met iedere drukker te werken. Op die manier kunnen we u de beste prijs van de markt bieden.

Uw timing is belangrijk. We zoeken met u mee naar de meest optimale planning voor uw drukwerk. Door onze 20 jaar ervaring in de productie van drukwerk, hebben we de vereiste expertise over een volledig pallet van producten. Point of sales, direct mailings, verpakkingen, standenbouw, gadgets, textiel en meer.

Print Project Management

Professionele begeleiding voor uw printopdrachten.

Verhoog de efficiƫntie van uw organisatie. We staan klaar om zowel kort- als langlopende projecten in print voor u op te zetten en te begeleiden.

Bij het opzetten en uitvoeren van projecten komt heel wat kijken. Het is van groot belang om problemen bij aanvang van projecten op te merken en te vermijden. Door onze ervaring herkennen we de valkuilen in de drukproductie en kennen het belang om projecten binnen een vooraf vastgesteld budget uit te voeren..

  Creatie en opmaak

  Wenst u ook de opmaak uit te besteden?

  Dat kan! U levert de input en wij zorgen voor alles. De mogelijkheden zijn legio. Wenst u alles uit te besteden of heeft u een technische briefing nodig voor uw eigen designer? Alles kan. Geen eigen designer? Geen probleem. We werken samen met freelance designers en copywriters.

  Contacteer me voor een afspraak.

  Hendrik


  Sorry, no posts matched your criteria.